SharingTo en USM

SharingTo is gecertificeerd USM-partner en biedt ondersteuning op de gebieden van invoering, training en technologie/producten.

We maken daarbij altijd gebruik van bestaande structuren en capaciteit van de organisatie zonder de bestaande organisatie aan te tasten.

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk van de benodigde activiteiten met behulp van de eigen expertise van uw organisatie uit te voeren.

Wij geloven dat we organisaties die sleutel te bieden hebben die nodig is voor organisatiesturing in een continu en steeds sneller veranderende wereld. Daarbij maken we gebruik van de methodiek die USM biedt en het basisconcept dienstverlening van de NORA die daarvoor USM heeft omarmd.
Wij werken daarbij vanuit onze 3 thema’s: innoverend vermogen, de kunst van veranderen en duurzaam ondernemen.

Invoeringspartner

Als invoeringspartner leveren we onsite strategisch advies en begeleiding aan directies die hun organisatie, werkwijzen en dienstverlening willen verbeteren en daarbij ondersteuning nodig hebben. Dit alles doen we vanuit onze eigen visie, maar altijd gecombineerd met het volledige gedachtengoed van USM.
Voor invoering en begeleiding maken we gebruik van gecertificeerde USM-coaches.

Implement

Als trainingspartner leveren we USM-opleidingen vanuit ons trainingsprogramma Ars-Mutatio (‘De kunst van veranderen’).
Ars–Mutatio biedt een hybride leeromgeving die het lerend en innoverend vermogen van mens en organisatie stimuleert en de opgebouwde kennis borgt en hergebruikt.
SharingTo maakt gebruik van geaccrediteerde USM-trainers.

Als technologie/productpartner zijn we leverancier van System-View360, een technologische toolbox met een groot aantal producten waaronder OTRS, waarvoor SharingTo USM-gecertificeerd is.
Daar overheen leggen wij een presentatie laag waarmee vanuit onze dashboards sturing gegeven kan worden aan de kosten en kwaliteit van de dienstverlening. Hiermee kan de sturende laag de bedrijfswaarde van elke dienst continu optimaliseren.
Wij stellen organisaties binnen de overheid, zorg, onderwijs en de zakelijke markt in staat om hun dienstverlening te verbeteren en nieuwe diensten wendbaar uit te rollen.

Teamwork and integration concept

System-View360

Vanuit ons bredere platform System-View360 kunnen we organisaties daarnaast een dynamisch platform bieden met elke gewenste vorm van functionaliteit. Daarmee kan elke organisatie zich snel aanpassen aan de behoeften van klanten zonder zelf de lasten te dragen van infrastructuur en beheer daarop.
Binnen dit kader bouwen voor u het gewenste Ecosysteem.
Dankzij onze eigen unieke architectuur is het complete ecosysteem direct gebruiksklaar en snel en eenvoudig te implementeren.

3d button go green

Feedback

Doelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.